4 příspěvky Stránka 1 z 1
Uživatelský avatar
7. 12. 2017 14:30
Ahoj,

celý den řeším problém s tablety. Mám několik stejných tabletů a všechny mají svoji licenci win10, z hlavního tabletu, kde mám nainstalované aplikace a je nastaven tak jak chci, jsem si udělal obnovovací image a snažím se ji obnovit na těch ostatních. Bez úspěchu.

prosím o nějaké rady, jak to provést.
reklama
Uživatelský avatar
7. 12. 2017 15:14
Dobrý den,
mohu se prosím zeptat, na čem to přesně ztroskotá? Vyskočí při obnovování nějaká chybová hláška? Stejný postup dělám na PC a nemáme s tím žádný problém, W10 mají licenci aktivovanou z HW. Proto by s tím neměl být problém ani u Vás.
Děkuji
S pozdravem
Tým IT-Forum.cz

Naše projekty
eHelpDesk.cz - tiketovací systém
instalacka.cz - software zadarmo
Software.cz - elektronický prodej licencí
upit.cz - IT outsourcing
wintip.cz - Tipy pro Windows

Doporučujeme
Winrar , Drivermax
Avast Business Antivirus
CCleaner
Uživatelský avatar
7. 12. 2017 16:08
při obnově bitové kopie to zahlásí chybu "The system image restore failed. A volume Shadow copy Service compoment encoutered and unexpected error. (0x80042302)"

dle rad z jiných webů stačí zapnout servisy, ale to nepomáhá a místa na disku tabletu je dost. Možná to dělám zle, když chci obnovit systém běžným způsobem, nenajde to externí disk na kterém je image. najde ho až při Advanced setupu v troubleshooting a restore. který potřebuju nabootovat z bootovací flashky. jinak chce po mě restore vytvoření opravného CD/DVD které nemám a nechci.
Uživatelský avatar
8. 12. 2017 16:34
Zkusila bych překontrolovat stínovou kopii, popřípadě službu zapnout
Odpovědět
4 příspěvky Stránka 1 z 1
Zpět na „Windows“